Outplacement & Training

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera servicii de OUTPLACEMENT adresate angajatilor aflati in procesul de restructurare. Consultantii ANR asista cu profesionalism persoanele afectate de concediere.

Serviciile oferite de consilierii ANR prin serviciul de OUTPLACEMENT:

– consiliere de grup;

– consiliere individuala;

– pregatirea CV-ului, realizarea profilului pe 2 site-uri de joburi din Romania, pregatirea scrisorii de intentie – pentru fiecare persoana in parte;

– sprijin general pentru toti cei implicati in program pe o perioada de minim 4 luni;

– CV-ul impreuna cu recomandarile realizate in urma serviciului de outplacement este trimis cu acordul persoanei catre companiile partenere cu Asociatia Nationala a Recrutorilor.

De ce noi?

1. Pentru ca utilizam expertiza si resursele unui numar mare de consilieri in cariera intr-un grup virtual modelat pe conceptul de HR Clouding, ceea ce ne creeaza atat premisele, cat si posibilitatile ca, impreuna, sa putem asigura rezultatele asteptate de dumneavoastra;

 2. Pentru ca suntem pragmatici si realisti. Stim ce putem si ce nu. Suntem onesti. Cu angajatorii, cu persoanele aflate (sau nu) in cautarea unui loc de munca, suntem onesti cu noi. Stim dificultatile din piata, le confruntam in fiecare zi.

Ce beneficii va aduce proiectul?

– Calitate (avem expertiza, acces in bazine tinta si, in special, entuziasmul lui "to do");

– Termene (suntem raspanditi pe teritoriul Romaniei, ne sprijinim si ne completam reciproc, unde nu reusesc unii vor reusi, cu siguranta, altii);

– Costuri mai mici cu recrutarea de personal si consultanta in cariera (nu avem costuri fixe, administrative sau adiacente si nici marje minime de profit).

In masura in care propunerea noastra v-a suscitat interesul, va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la: office@recrutori.com sau 0754.470.051.

 

Traininguri pentru departamentele de HR

– Dezvoltarea tehnicilor de interviu;

– Solutii de marketing HR si atragerea tinerelor talente;

– Initiere in talent scouter;

– CV-ul, cum il transformi in angajat.

Promovare evenimente sau cursuri

Baza noastra de date este in proportie de 50 % formata din contacte din zona H.R.

Promovarea se realizeaza in randul a peste 10000 de contacte directe si peste 7000 de contacte din social media. Evenimentele vor fi afisate si pe site-urile noastre www.recrutori.com si www.anrjobs.ro.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la:

marius@recrutori.com