Recrutare

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor, organizatie non-guvernamentala infiintata in 2010, își propune sustinerea si dezvoltarea mutuala a talente romanesti, inclusiv prin potentarea valentelor conceptului japonez „Keiretsu”.

Recrutare si selectie personal

Prin reteaua nationala de recrutare, A.N.R. vine in sprijinul angajatorilor printr-un serviciu specific de recrutare si selectie de personal.

Avantajele pe care le oferim sunt:

–          posibilitatea de a accesa un bazin de recrutare diversificat (suntem raspanditi pe teritoriul Romaniei, ne sprijinim si ne completam reciproc, va punem in legatura cu specialistii potriviti);

–          solutii de recrutare diversificate, adaptate la contextul actual din piata fortei de munca (ne bazam pe networking, suntem activi in social media, avem acces la know-how in domenii specifice);

–          pragmatism si corectitudine (stim ce putem si ce nu, ne respectam angajamentele si suntem onesti – cu angajatorii, cu partenerii de echipa, cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca);

–          costuri scazute cu recrutarea pentru angajatori (programul nu presupune costuri fixe, administrative sau adiacente, nu avem marje minime de profit).

Executiv Search

Confidentialitatea (atat fata de angajatori, cat si fata de candidati) si gasirea celui mai bun manager dintr-un domeniu sunt argumentele care ne caracterizeaza.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la:

office@recrutori.com sau 0754.470.051.

 

Outplacement & Training

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera servicii de OUTPLACEMENT adresate angajatilor aflati in procesul de restructurare. Consultantii ANR asista cu profesionalism persoanele afectate de concediere.

Serviciile oferite de consilierii ANR prin serviciul de OUTPLACEMENT:

– consiliere de grup;

– consiliere individuala;

– pregatirea CV-ului, realizarea profilului pe 2 site-uri de joburi din Romania, pregatirea scrisorii de intentie – pentru fiecare persoana in parte;

– sprijin general pentru toti cei implicati in program pe o perioada de minim 4 luni;

– CV-ul impreuna cu recomandarile realizate in urma serviciului de outplacement este trimis cu acordul persoanei catre companiile partenere cu Asociatia Nationala a Recrutorilor.

De ce noi?

1. Pentru ca utilizam expertiza si resursele unui numar mare de consilieri in cariera intr-un grup virtual modelat pe conceptul de HR Clouding, ceea ce ne creeaza atat premisele, cat si posibilitatile ca, impreuna, sa putem asigura rezultatele asteptate de dumneavoastra;

 2. Pentru ca suntem pragmatici si realisti. Stim ce putem si ce nu. Suntem onesti. Cu angajatorii, cu persoanele aflate (sau nu) in cautarea unui loc de munca, suntem onesti cu noi. Stim dificultatile din piata, le confruntam in fiecare zi.

Ce beneficii va aduce proiectul?

– Calitate (avem expertiza, acces in bazine tinta si, in special, entuziasmul lui "to do");

– Termene (suntem raspanditi pe teritoriul Romaniei, ne sprijinim si ne completam reciproc, unde nu reusesc unii vor reusi, cu siguranta, altii);

– Costuri mai mici cu recrutarea de personal si consultanta in cariera (nu avem costuri fixe, administrative sau adiacente si nici marje minime de profit).

In masura in care propunerea noastra v-a suscitat interesul, va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la: office@recrutori.com sau 0754.470.051.

 

Traininguri pentru departamentele de HR

– Dezvoltarea tehnicilor de interviu;

– Solutii de marketing HR si atragerea tinerelor talente;

– Initiere in talent scouter;

– CV-ul, cum il transformi in angajat.

Promovare evenimente sau cursuri

Baza noastra de date este in proportie de 50 % formata din contacte din zona H.R.

Promovarea se realizeaza in randul a peste 10000 de contacte directe si peste 7000 de contacte din social media. Evenimentele vor fi afisate si pe site-urile noastre www.recrutori.com si www.anrjobs.ro.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la:

marius@recrutori.com