Angajator

 

Testeaza un candidat, angajat, grup de angajati!     

      

Evaluarea CV-urilor din baza dumneavoastra proprie cu un consultant A.N.R.  

Testeaza un candidat printr-un interviu cu un recruiter A.N.R.

 

 


 

Implicarea in house – in compania dumneavoastra a unui recruiter ANR 

 

 
 
 

 

 

 

 
 

Testeaza un candidat printr-un interviu cu un recruiter A.N.R.

Pentru ca interviul de angajare este un factor important de selectie este bine ca acesta sa se desfasoare intr-un mod profesionist si de catre persoane cu experienta in domeniu. Asociatia Nationala a Recrutorilor utilizeaza expertiza si resursele unui numar mare de specialisti in recrutare intr-un grup virtual modelat pe conceptul de HR Clouding, ceea ce ne creeaza atat premisele, cat si posibilitatile ca, impreuna, sa putem asigura rezultatele asteptate de dumneavoastra.

ANR ofera companiilor posibilitatea sa utilizeze serviciul de “testare a candidatului de interviu cu un recruiter” ca pe o prima forma de evaluare a candidatului. 

 

 Testeaza un candidat printr-un interviu cu un recruiter
 
300RON
pentru candidati cu mai
putin de 2 ani de experienta
400RON
pentru candidati cu 2
pana la 5 ani de experienta
500RON
pentru candidati cu mai
mult de 5 ani de experienta

 

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a beneficia de acest serviciu:

–          Achizitionati una din variantele propuse mai sus;

–          Se transmite CV-ul persoanei sau persoanelor pentru care se doreste realizarea evaluarii la un interviu cu un recruiter ANR;

–          Odata cu CV-ul se transmite de catre dumneavoastra ceea ce doriti sa obtineti in urma interviului;

–          Recruiterul ANR contacteaza persoana si programeaza un interviu online – skype;

–          Recruiterul sustine interviul urmarind anumite linii trasate impreuna cu dumneavoastra;

–          Recruiterul ANR realizeaza un raport scris care este transmis catre dumneavoastra.

Avantaje:

–          Recruiterii ANR care sustin interviurile sunt specialisti in recrutare si selectie care au minim 5 ani experienta;

–          Costuri mici, nu este nevoie sa aveti angajati un departament de H.R. sau daca exista un departamanet H.R. nu este nevoie sa mai angajati pe cineva care sa se ocupe de partea de recrutare sau administrare personal.

 


 

Implicarea in house a unui recruiter ANR in compania dumneavoastra

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera posibilitatea de a pune la dispozitie (“imprumuta”) companiei dumneavoastra pentru o perioada determinata de timp unul sau mai multi consultanti A.N.R. . Consultantul ANR va lucra intern – in house in interiorul compania dumneavoastra la diverse proiecte de H.R.

 

 

 

Evaluarea CV-urilor din baza dumneavoastra proprie

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera posibilitatea de a elibera compania dumneavoastra de una dintre cele mai “aglomerate” domenii si anume selectia de CV-uri primite in urma lansarii unei campanii de recrutare. Consultanti A.N.R. care vor lucra intern – in house in interiorul A.N.R. unde vor elabora rapoarte zilnice care vor fii transmise zilnic catre dumneavoastra (rapoarte care vor cuprinde selectia de CV-uri realizate). Consultantul ANR poate lucra intern – in house si in interiorul companiei dumneavoastra.

 

 

 

Programe de training in domeniul H.R.

Asociatia Nationala a Recrutorilor pune la dispozitia companiei dumneavoastra traineri cu o bogata experienta in domeniu. Majoritatea lor avand experienta internationala.

 

Traininguri propuse:

I. Pentru departamentele de H.R. :

– Dezvoltarea tehnicilor de interviu;

– Solutii de marketing HR si atragerea tinerelor talente;

– Initiere in talent scouter;

– CV-ul, cum il transformi in angajat.

 

II. Traininguri pentru angajatii companiei dumneavoastra :

–          Traininguri pe vanzari;

–          Traininguri Customer Care;

–          Comunicare interna;

Leadership.

 

 

 
Verificarea trecutului profesional al candidatului in mediul online
 

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera servicii de verificare a trecutului profesional al candidatilor si al angajatilor.

Ce contine acest pachet:

Verificarea angajarilor anterioare (ultimii 5 ani), confirmarea studiilor si prezenta publica pe retelele de socializare.

 
500RON
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
450RON
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 
 
 

 

 

Outplacement

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera servicii de OUTPLACEMENT adresate angajatilor aflati in procesul de restructurare. Consultantii ANR asista cu profesionalism persoanele afectate de concediere.

Serviciile oferite de consilierii ANR prin serviciul de OUTPLACEMENT:

– consiliere de grup;

– consiliere individuala;

– pregatirea CV-ului, realizarea profilului pe 2 site-uri de joburi din Romania, pregatirea scrisorii de intentie – pentru fiecare persoana in parte;

– sprijin general pentru toti cei implicati in program pe o perioada de minim 4 luni;

– CV-ul impreuna cu recomandarile realizate in urma serviciului de outplacement este trimis cu acordul persoanei catre companiile partenere cu Asociatia Nationala a Recrutorilor.

De ce noi?

1. Pentru ca utilizam expertiza si resursele unui numar mare de consilieri in cariera intr-un grup virtual modelat pe conceptul de HR Clouding, ceea ce ne creeaza atat premisele, cat si posibilitatile ca, impreuna, sa putem asigura rezultatele asteptate de dumneavoastra;

 2. Pentru ca suntem pragmatici si realisti. Stim ce putem si ce nu. Suntem onesti. Cu angajatorii, cu persoanele aflate (sau nu) in cautarea unui loc de munca, suntem onesti cu noi. Stim dificultatile din piata, le confruntam in fiecare zi.

Ce beneficii va aduce proiectul?

– Calitate (avem expertiza, acces in bazine tinta si, in special, entuziasmul lui "to do");

– Termene (suntem raspanditi pe teritoriul Romaniei, ne sprijinim si ne completam reciproc, unde nu reusesc unii vor reusi, cu siguranta, altii);

– Costuri mai mici cu recrutarea de personal si consultanta in cariera (nu avem costuri fixe, administrative sau adiacente si nici marje minime de profit).

In masura in care propunerea noastra v-a suscitat interesul, va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra.


 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la:

office@recrutori.com sau 0754.470.051.