Acum este Vin Mai 17, 2024 12:18 pm Căutare avansată

recrutori.com - Termeni de utilizare

Accesând “recrutori.com”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “recrutori.com”. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “recrutori.com” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde “recrutori.com” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “recrutori.com” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “recrutori.com” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.


Reguli generale:
1. Utilizarea forumului este gratuita pentru toti membri inscrisi, cu obligativitatea de a respecta prezentul regulament.
2. Ca si membru iti asumi raspunderea pentru ceea ce scrii pe forum dar si pentru actiunile tale in aceasta comunitate.
3. O persoana nu poate avea mai multe conturi. Se va verifica frecvent acest lucru.
4. In cadrul forumului nu sunt acceptate jignirile, limbajul de mahala, obscenitati, nu sunt acceptate conflictele intre recrutori si candidati.
5. Cei care nu respecta prevederile de mai sus li se va suspenda contul.
6. Regulile forumului se pot schimba oridecate ori Asociatia Nationala a Recrutorilor considera necesar o schimbare a prezentului regulament.
7. Fiecare membru nu trebui sa posteze mesaje pe forum, care nu au legatura cu recrutarea.
8. Forumul nu este un site de anunturi.
9. Sugestiile cu privire la regulament se transmit direct la administrator-ul forumului Marius: marius@recrutori.com;
10. Inainte de a incepe o discutie noua, verifica daca nu exista deja o discutie pe acea tema printr-o simpla cautare.
11. Mesajele trebuie sa cuprinda cat mai multe informatii. Daca doresti un raspuns prompt asigura-te ca oferi cat mai multe informatii.
12. Nu se accepta link-uri, nume de persoane si firme, branduri, in mesaje cu scopul de a face reclama.
13. Nu este permisa postarea aceluiasi mesaj in mai multe categorii.
14. Nu este permisa postarea de comentarii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei sau care instiga la incalcarea acestor legi.
15. Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara sa specificati sursa/autorul materialului.
16. Orice sugestie este intotdeauna binevenita si luata in considerare.
17. Toate aceste reguli nu sunt pentru a restrictiona ci pentru a mentine un forum de calitate pentru toti membrii.

Contul tau:
1. Profilul tau trebuie sa fie completat in intregime.
2. O persoana poate avea un singur cont.
3. Daca ti-ai pierdut parola, o poti recupera facand click pe linkul Ai uitat parola? de sub formularul de autentificare sau contactand un administrator.
4. Trimiterea de mesaje private cu scopul de a face SPAM sau publicitate este strict interzisa.
5. Vanzarea, inchirierea sau orice alta metoda de transfer a contului tau pe www.recrutori.com altei persoane, nu iti este permisa.
6. Administratorii www.recrutori.com respecta toti membrii sai. De aceea, noi nu vom vinde sau impartasi informatiile tale personale nimanui.
7. Ocazional vei primi mesaje informative cu privire la forum si doar atat.


Înapoi la ecranul de autentificare

cron