Talent Scouter

 

Intermedierea candidatilor in gasirea unui loc de munca – Talent Scouter!

 

De ceva timp promovez in cercuri extrem de restranse serviciul unic in Romania de “Talent Scouter” si  am stat mult timp sa ma gandesc daca sa il fac sau nu un serviciu la care sa aiba acces si persoane care in prima faza nu ma cunosc. Serviciul a fost pana in prezent un real succes reusind cu peste 90 % din candidati sa ii conduc la interviu in companiile unde si-au dorit sa ajunga si cu peste 50% sa reusesc sa ii si angajez. Serviciul este adresat in special Top Managerilor si foarte putin celor din middle management.

Acest program se adreseaza, in aceeasi masura, candidatilor si angajatorilor din mediul privat care cauta candidati pregatiti in domenii diferite, care sa contribuie la dezvoltarea business-ului si atingerea obiectivelor organizationale.

Scopul lui este de a facilita insertia candidatilor pe piata fortei de munca din Romania, conform pregatirii lor, oferind o alternativa fireasca la „solutia emigrarii”.

Costurile serviciilor de intermediere pentru Angajatori sunt ZERO!

O scurta descriere a serviciului de Talent Scouter,

Acest serviciu inseamna in linii mari contactarea companiilor din aria dvs. de interes si transmiterea catre acestea a CV-ului dumneavoastra impreuna cu propunerea de a avea o intrevedere cu acestea. Aceasta propunere va ajunge in departamentele de resurse umane si va reprezenta o recomandare venita din partea mea.

Etapele de lucru:

 1. – Transmiterea de catre dvs. a unui CV catre marius@recrutori.com;

 2. – In urma studierii CV-ului Dvs. vom lua decizia de a merge mai departe si a avea o potentiala colaborare. Din pacate nu putem merge mai departe decat cu persoane pe care le consideram ca au un potential de angajare mare dar si cu persoane extrem de motivate sa faca acest pas;

 3. – Vom transmite o oferta care va cuprinde si o descriere de servicii;

 4. – Realizarea unei intalniri intre dvs. si noi.

 5. – Stabilirea de comun acord cu dumneavoastra a unei liste de maxim 5 companii si departamente in care va doriti sa va angajati;

 6. – Vom pregatii dosarul dvs de candidatura pentru primele interviuri (CV, scrisori de intentie, recomandari, consiliere in cariera)

 7. – Voi avea intrevederi cu, companiile unde va doriti sa mergeti;

 8. – In momentul in care o companie contactata isi doreste o intalnire cu dvs. ne vom ocupa de stabilirea primei intalniri.

 9. – Angajarea dvs.

Beneficii:

 1. – CONFIDENTIALITATE maxima si anume nimeni nu va cunoaste ca dumneavoastra ati avut primul interviu, nici macar bordul companiei unde sustineti interviul. Aceasta la prima intalnire. Facem acest lucru pentru ca suntem constienti ca este extrem de important sa nu se faca inca cunoscuta prezenta dumneavoastra pana nu exista ceva concret. De asigurarea intregii confidentialitati ma voi ocupa personal impreuna cu recrutorul din departamentul de HR unde veti avea interviul.

 2. – Posibilitatea de ajunge mult mai rapid la un interviu. Cunoscand mare parte din persoanele care lucreaza in recrutare imi este usor sa intru si sa recomand o candidatura;

 3. – Aflarea mult mai rapida daca exista un post liber sau nu. Dupa prima discutie cu departamentul de HR va comunicam situatia reala;

 4. – Recomandare si pregatire a dumneavoastra realizata intr-un mod profesionist;

Daca va doriti sa construim impreuna o viitoare cariera e success nu ezitati sa imi scrieti la marius@recrutori.com