CSR PARTNER

 

 

CSR PARTNER

 

"ABSOLVENTII DE AZI SPECIALISTII DE MAINE!"

PRIMA FRANCIZA 100 % ROMANEASCA DIN DOMENIUL RECRUTARII SI SELECTIEI DE PERSONAL

Suntem online si pe messenger:

yahoo: recrutori

skype: anrjobs

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor invita recrutorii sa participe alaturi de ea la singurul proiect de CSR din domeniul recrutarii si selectiei de resurse umane prin care sa sprijinim IMPREUNA insertia tinerilor pe piata fortei de munca din Romania “ Absolventii de azi specialistii de maine!”. Proiectul este unul 100 % de CSR prin care incercam fara nici un sprijin politic sau sponsorizare sa ajutam grupul tinta format din tinerii romani cu inalte performante absolventi de studii superioare sa isi gaseasca un loc de munca conform studiilor. 

Va invitam sa va implicati in acest proiect. Sa aratam tarii ca suntem si responsabili.  

Taxa de acces in proiect: 0 RON.

 

Vino in echipa ANR – liderul national in recrutare de absolventi de studii superioare, si fii  Partener in reteaua noastra de sustinere a tinerilor absolventi de studii superioare.

Cautam PARTENERI care:

–        Au experienta in recrutare si selectie de personal;

–        Au avut succes in unul sau mai multe proiecte de recrutare si selectie de personal;

–        Sunt interesati sa sprijine tinerii cu potential din Romania.

De ce sa deveniti parte din programul de CSR  „ABSOLVENTII DE AZI SPECIALISTII DE MAINE”:

–        pentru ca te implici in activitati de CSR – sprijinirea gratuita a tinerilor in insertia lor pe piata muncii din Romania;

–        pentru ca o sa te dezvolti in domeniul recrutarii;

–        pentru ca veti avea sansa sa lucrati cu o asociatie profesionala in domeniul recrutarii si selectiei de resurse umane;

Cum sa deveniti parte din program:

ETAPA 1.

Trimite un e-mail cu urmatoarele documente:

1. Copie act de identitate (daca sunteti freelancer) sau Certificatul de Inregistrare (daca sunteti o companie care ofera servicii de recrutare);

2. Formular de aderare la ANR (descarca PDF , descarca DOC);

3. CV(daca sunteti freelancer) sau descrierea companiei dumneavoastra;

4. Scrisoare de intentie (De ce intentionati sa intrati in proiectul de CSR  „ABSOLVENTII DE AZI SPECIALISTII DE MAINE”?)

5. Cititi, completati, semnati si scanati contractul de parteneriat. Contractul il atasati pe e-mail la office@recrutori.com (descarca contractul de parteneriat AICI!)

ETAPA 2.

Te contactam pe e-mail pentru a-ti oferi mai multe detalii despre proiect/franciza.

O sa primiti toate detaliile si modul de lucru in proiect.

ETAPA 3.

Evaluarea continua a proiectului de catre ANR.

Ce primiti imediat dupa semnarea contractului cu Asociatia Nationala a Recrutorilor:

–        Inscrierea in ANR fara nici un cost. Deveniti membru al singurei asociatii profesionale din domeniul recrutarii si selectiei;

–        Agreement-ul care va fi semnat inainte de a incepe colaborarea cu o companie interesata sa angajeze absolventi de studii superioare prin sprijinul dumneavoastra in cadrul programului “Absolventii de azi specialistii de maine”;

–        Scrisoare de promovare pentru transmiterea la companii;

–        Sigla proiectului pentru a o atasa in site-ul dumneavoastra;

Care sunt obligatiile dumneavoastra:

–        promovarea proiectului „Absolventii de azi specialistii de maine” in randul companiilor cu care interactionati sau in randul companiilor care se afla in comunitatea dumneavoastra;

–        promoveaza toate locurile de munca din cadrul programului pe www.anrjobs.ro;

–        publica sigla proiectului pe site-ul dumneavoastra;

–        de a transmite lunar catre ANR o lista cu numarul de tineri consiliati in cadrul proiectului;

Dupa semnarea contractului de parteneriat o sa primiti si acceptul la cererea de inscriere ca membru in Asociatia Nationala a Recrutorilor (evident daca doriti sa faceti parte si din Asociatie in calitate de membru, va aduc aminte ca cei care se implica in acest proiect au inscrierea gratuita ca membru. Dar obligatoriu trebuie sa urmati toate etapele de inscriere ca membru mai putin cotizatie. Pentru informatii despre inscrierea in ANR urmati link-ul urmator:  http://www.recrutori.com/asociatie/inscriere/ ).

Va rugam insa sa nu uitati scopul esential al proiectului si anume “sprijinirea insertiei tinerilor absolventi de studii superioare pe piata muncii din Romania”. Contactarea companiilor interesate de proiect dar si a tinerilor intra in atributia dumneavoastra. In cadrul proiectului grupul tinta il reprezinta doar absolventii de studii superioare fara experienta profesionala. Pentru restul, daca compania care va contacteaza este interesata de servicii suplimentare (ex: personal cu experienta), dumneavoastra puteti incheia orice alt contract doriti fara sa aveti vro obligatie fata de ANR. Astfel spre exemplu noi am semnat mai multe contracte pentru ca companiile erau interesate nu doar de un tanar dar si de posturi de personal cu experienta si prin urmare sau semnat si contracte de tip prestari servicii.

In cadrul proiectului dumneavoastra promovati acest serviciu in randul companiilor interesate doar de acest grup tinta, fara ca dumneavoastra sa le solicitati nici un BAN companiilor sau tinerilor. Obligatiile companiilor precum si ale dumneavoastra fiind stipulate in Agreement. Obligatoriu – NU incepeti o colaborare in acest proiect fara sa aveti Agreement-ul semnat. Va rugam sa le transmiteti tinerilor ca este un avantaj constructia unui profil profesional si pe www.anrjobs.ro. Anrjobs.ro este platforma care face parte din proiectul de CSR “Absolventii de azi specialistii de maine!”.

Avem rugamintea sa incarcati sigla proiectului pe site-ul dumneavoastra. Sigla proiectului este si ea atasata. Descarca toate documentele proiectului AICI!

Avem rugamintea ca lunar sa transmiteti raportul cu situatia persoanelor intervievate de catre dumneavoastra. Nu avem nevoie de numele tinerilor sau alte date ne intereseaza doar pentru statistica proiectului numarul lor si universitatea absolvita. Modelul de raport care trebuie completat de dumneavoastra lunar il aveti atasat. Descarca toate documentele proiectului AICI!

In documentele atasate aveti toate detaliile si contractele din proiect. Aveti spre exemplu posibilitatea sa semnati contracte cu universitatile sau centrele de orientare si consiliere in cariera din zona dumneavoastra.

Pentru alte intrebari va stam la dispozitie! Ne puteti contacta in fiecare zi (08:00 – 20:00) atat pe e-mail (office@recrutori.com) cat si pe messenger:

yahoo:  recrutori

skype: anrjobs

Sper ca impreuna sa reusim sa sprijinim pe cat posibil tinerii si sa incercam stoparea sau macar incetinirea exodului de creiere.

Asteptam contractul scat cat mai repede pentru a putea sa incepem colaborarea.

Multumim si sa ne auzim cu bine.

Descarca toate documentele proiectului AICI!

 

Taxa de acces in proiect: 0 RON

 

Contactati-ne:

Telefon Mobil:                      0754.470.051

Adresa e-mail:                      office@recrutori.com

messenger:                           yahoo: recrutori

                                            skype: anrjobs

 

Va multumim in numele tuturor tinerilor din Romania !

 

"ABSOLVENTII DE AZI SPECIALISTII DE MAINE!"

 

 

Pornind de la ideea de a actiona concret impotriva exodului de creiere, in anul 2012, Asociatia Nationala a Recrutorilor a initiat un program special dedicat tinerilor absolventi de studii superioare aflati la inceput de cariera.

Acest program se adreseaza, in aceeasi masura, tinerilor si angajatorilor din mediul privat care cauta tineri pregatiti in domenii diferite, care sa contribuie la dezvoltarea business-ului si atingerea obiectivelor organizationale.

Scopul lui este de a facilita insertia tinerilor pe piata fortei de munca din Romania, conform pregatirii lor, oferind o alternativa fireasca la „solutia emigrarii”, prin:

–        identificarea tinerilor ambitiosi, cu initiativa si putere de munca, in centrele universitare din tara, partenere in program;

–        realizarea de intalniri de cunoastere, consiliere si orientare profesionala;

–        distribuirea CV-urilor celor inscrisi in program catre un numar de peste 300 de specialisti in resurse umane, aflati in reteaua A.N.R.;

–        recomandarea, cu titlu gratuit, catre angajatorii parteneri in program (companii cu domenii de activitate variate sau firme de consultanta in resurse umane).

Avantajele programului sunt:

–        identificarea rapida a oportunitatilor profesionale, prin intermediul retelei de specialisti HR ai A.N.R.;

–        posibilitatea de a descoperi joburi in companii care ofera sanse de perfectionare;

–        reducerea costurilor cu recrutarea si selectia de personal pentru companiile care angajeaza candidati propusi de A.N.R.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, vreti sa angajati, sau vreti sa promovati programul intr-un centru universitar, ne puteti deveni parteneri printr-un simplu mesaj la adresa office@recrutori.com