Sustine-ne

 

            Doneaza 5 lei !  

            Doneaza 50 lei !

            Doneaza orice suma !

Unde merge donatia dumneavoastra:

– in dezvoltarea profesionala a celor care aleg cariera de recrutor;

– activitati de CSR;

– in proiecte ale A.N.R.), exemplu: “implicare continuu in cresterea gradului de insertie a persoanelor pe piata muncii din Romania;

– facilitarea accesului la informatii de actualitate din domeniul resurselor umane, in general, si recrutarii si selectiei, in special;

– in evenimente de bune practici in H.R.;

– in administrarea unei platforme de joburi gratuita (http://www.anrjobs.ro/) de sprijinire a insertiei absolventilor de studii superioare pe piata fortei de munca din Romania;

Sustine (A.N.R.) prin sponsorizare (nu costa nimic, pentru companiile care obtin profit).

Pasi de urmat:

1. Descarca contractul de sponsorizare – Aici! 

2. Completeaza cu datele companiei impreuna cu suma dorita spre sponsorizare;

3. Transmiterea lui (a contractului) scanat pe e-mail: contact@recrutori.com;

4. Noi il vom semna si stampila iar apoi noi vi-l vom transmite prin posta la o adresa indicata de dumneavoastra.

IMPOZITUL PE PROFIT al oricărei companii poate avea urmatoarea repartizare, conform Codului Fiscal:

Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) "Contribuabilii care efectueaza sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ urmatoarele condiţii:

– Este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;

– Nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Reflectarea in contabilitate a operatiunilor de sponsorizare prin acordarea de numerar cash sau virament bancar o găseşti la acest link "extras cod fiscal"

Sponsorizare directa in contul bancar

In masura in care apreciati activitatea A.N.R., ne face placerea sa va adresam invitatia de a deveni parteneri intr-un proiect de responsabilitate sociala prin sponsorizarea asociatiei noastre potrivit Legii nr. 32/1994, lege privind sponsorizarea, modificata si completata prin: Ordonanta Guvernului nr. 36/1998, Legea nr. 204/2001 si Legea nr. 394/2006.

Infiintata in jurul ideii de a actiona concret impotriva exodului de tinere talente, asociatia isi propune sa faciliteze insertia tinerilor absolventi in piata fortei de munca din Romania, conform pregatirii acestora, oferindu-le astfel o alternativa fireasca la” solutia emigrarii”.

Fiind o organizatie non-profit, succesul acestui demers depinde si de bunavointa sponsorilor nostri.

Poate sponsoriza orice persoana juridica si orice persoana fizica care inregistreaza venituri si implicit plateste impozit pe acestea.

Sponsorizarea nu costa nimic; se face din banii pe care statul trebuie, sau deja ti i-a incasat sub forma de impozit pe venit. Prin actul de sponsorizare poti dirija o parte din acesti bani conform dorintei tale.

Persoanele juridice pot sponsoriza pe tot parcursul anului; persoanele fizice pot face acest lucru numai intr-un interval de timp bine definit de catre autoritatile fiscale.

Informatiile necesare pentru efectuarea sponsorizarii direct in contul bancar:

Beneficiar:  Asociatia Nationala a Recrutorilor

Cod de inregistrare fiscala:  26372962

Nr cont IBAN: RO16RNCB0286114371840001

Banca: B.C.R – SUCURSALA TUNARI

Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Nationala a Recrutorilor!

Poti orienta o parte din taxele pe care le platesti la stat catre Asociatia Nationala a Recrutorilor. Conform Codului Fiscal al Romaniei (Legea 571/2003, publicata in M.O., 927/23.12.2003, art. 90), orice societate sau persoana fizica poate directiona 2% din impozitul pe venit catre o asociatie sau fundatie nonprofit.

Modalitatea prin care poti directiona 2% din impozit este declarația de venit global.

Descarca Declaratia 230 completata cu datele Asociatiei Nationale a Recrutorilor, semneaza-o si depune-o la Administratia Financiara de domiciliu!

 

Va multumim,