INVITATIE EVENIMENT “BUNE PRACTICI IN H.R.” – ”Succession planning” – 25 OCTOMBRIE 2017 !!!

 

Asociația Națională a Recrutorilor împreună cu 4CAREER vă invită miercuri 25 Octombrie 2017 la masa rotundă de Bune Practici în H.R.” – Succession Planning, care va avea loc la București.

Subiect principal abordat: Succession Planning

Data: 25 Octombrie 2017

vreau-sa-ma-inscriuLocatia: Hotel Marshal Garden – Adresa: Calea Dorobantilor Nr. 50B, București 

Zona: Piata Romana

Durata: 18:30 – 21:00 

Speakeri:

 

 Andreea Precup

 HR Manager QS

 

 

 

 

 

 

 Mihaela Avram, 

 Career & Life COACH 

 

 

La eveniment vor fi discutate pe lângă tema propusă și alte provocări existente în domeniul H.R.

Particianti: doar persoane care activează sau vor să activeze în domeniul resurselor umane. 

Citește mai departe
Îți pleacă oamenii din companie? Soluția este una eficientă și simplă: stay interview!

 

Retenția angajaților este cea mai mare provocare cu care se confruntă companiile din România în acest moment. Este greu să investești resurse în recrutarea unui nou angajat, în pregătirea lui, pentru ca apoi să plece. Din acest motiv, departamentele de resurse umane trebuie să știe în permanență care este starea de spirit a angajaților și să lucreze îndeaproape pentru îmbunătățirea mediului general de lucru din companie.

leoHR, compania de resurse umane, a lansat un instrument care nu ar trebui să lipsească din arsenalul specialiștilor HR din companii: StayIN (Stay Interview). StayIN reprezintă discuția confidențială, structurată și periodică dintre un consultant leoHR şi un salariat, prin care sunt identificate condițiile ce l-ar determina pe salariat să plece din companie. Serviciul este cel mai eficient instrument de retenție la care organizațiile au acum acces, odată cu lansarea acestui serviciu de către leoHR.

Cele mai importante avantaje ale stayIN sunt:

•             Oferă o imagine a potențialului risc în care salariații ar părăsi compania;

•             Creșterea imediată a retenției prin identificarea factorilor;

•             Descoperirea climatului real de muncă și măsurarea indicatorilor cu mare grad de impact;

•             Punctul de vedere precis al salariaților care se simt confortabili în a discuta cu un consultant extern și nu cu HR-ul intern;

•             Eficiența costului prin externalizarea acestui proces

 

Citește mai departe
IMPRESII POST EVENIMENT “BUNE PRACTICI IN HR” – 17 IULIE 2017

 

Un articol de Laura Brînduşa Ciornei, H.R. Consultant

 

Conferinta „Bune Practici in HR” din iulie 2017 a abordat un subiect foarte discutat in domeniu si care starneste tot mai multe curiozitati, dobandind o amploare tot mai mare pe agenda specialistilor in resurse umane, dar si a managerilor – employee engagement. Cei doi invitati, Alexandra Micu (Fondator Talent Center si School for Happiness) si Sorin Faur (Fondator Academia de HR), au pus in discutie tematica atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, pentru a raspunde la cateva intrebari esentiale de la care ar trebui sa porneasca orice specialist HR intr-o diagnoza organizationala sau intr-un proces de change management:

– Ce este engagement-ul intr-o organizatie?
 
– Cum recunoastem daca un angajat este engaged sau nu?
 
– Cum construim engagement-ul in companie?
 
– Ce metode folosim pentru a creste nivelul de engagement?
 
– Ce inseamna EVP (employee value proposition) pentru organizatia din care facem parte?

Citește mai departe
INVITATIE EVENIMENT “BUNE PRACTICI IN H.R.” – ”Employee Engagement” – 19 IULIE 2017 !!!

 

Asociația Națională a Recrutorilor împreună cu 4CAREER vă invită miercuri 19 Iulie 2017 la masa rotundă de Bune Practici în H.R.” – Employee Engagement, care va avea loc la București.

Subiect principal abordat: Employee Engagement.

Data: 19 Iulie 2017

vreau-sa-ma-inscriuLocatia: Hotel Marshal Garden – Adresa: Calea Dorobantilor Nr. 50B, București 

Zona: Piata Romana

Durata: 18:30 – 21:00 

Speakeri:

 

Alexandra Micu

Founder Talent Center

&School for Happiness

 

 

 

 

Sorin Faur, 

Fondator Academia de HR, 

 

 

La eveniment vor fi discutate pe lângă tema propusă și alte provocări existente în domeniul H.R.

Particianti: doar persoane care activează sau vor să activeze în domeniul resurselor umane. 

Citește mai departe
CONSTRUCT FEST 30-31 mai 2017, Universitatea Tehnică de Construcții București, Campusul din Bd. Lacul Tei 124 Sector 2.

 
Construct Fest, un nou eveniment destinat domeniului construcțiilor și care vrea să fie de ajutor atât celor care vor să studieze și să lucreze în această industrie cât și companiilor de profil, va avea loc la sfârșitul lunii mai în București. 

Acest eveniment își propune să devină unul de referință pentru piața de construcții din România și pentru viitoarea resursă umană din domeniu, actualii și viitorii studenți.

Evenimentul Construct Fest 2017 găzduiește ateliere de lucru, prezentări și mese rotunde cu diferite teme de interes din domeniu, tururi ghidate în campus și în laboratoarele universității, evenimente culturale organizate de Asociația Studenților la Construcții din București, vizite la casa eficientă energetic EFdeN precum și două târguri, unul educațional dedicat elevilor și unul al companiilor din ramura construcții dedicat studenților, absolvenților și partenerilor UTCB. 

Atelierele de lucru și mesele rotunde vor pune față în față principalii jucători din domeniul construcțiilor: companii, patronate, asociații profesionale care vor dezbate problemele întâmpinate în activitatea pe care o desfășoară; vor fi invitate și ministere, ambasade si diferite asociații naționale cu care universitatea colaborează. 

Citește mai departe
4 dintre cei mai influenți 50 de experți globali în HR vor fi prezenți la BD HR SUMMIT 2017, în 25 și 26 mai

București, 11 mai, 2017

 

În data de 25 mai va avea loc la Sala Auditorium a Palatului Regal din București evenimentul internațional  BD HR Summit 2017, organizat de Business Days în colaborare cu Academia de HR, în cadrul căruia vor participa peste 350 de persoane implicate în domeniul resurselor umane.

BD HR Summit 2017 se va bucura de prezența unor experți internaționali cu experiență bogată în domeniu, dintre care îi amintim pe: Ann Swain, fondator și Global CEO, APSCo, cu operațiuni în UK, Germania, Singapore si Australia. Aflată în „Global Power 50”, topul 50 al celor mai influente femei din HR, realizat de Staffing Industry Analysts, Ann Swain are o experiență de peste 30 de ani în recrutare și este autorul unui best-seller dedicat recrutării.

Lucy Adams a fost HR Director la BBC, în prezent CEO la Disruptive HR, agenție care îi susține pe profesioniștii în HR să inoveze și să dezvolte proiecte adaptate la lumea disruptivă a afacerilor. Nigel Guenole (Goldsmith University of London) este o autoritate internațională în analiza forței de muncă iar Jonathan Ferrar (fost Vicepreședinte de HR la IBM) este autor apreciat la nivel global, influencer în strategie HR, analiză HR și viitorul muncii. Luke Fisher, CEO & Founder, ThanksBox, un startup lansat în 2014, este specializat în programe revoluționare de engagement al angajaților, construite pe baza unei noi abordări a comunicării organizaționale.

 

Citește mai departe
Joburi noi in CFDP

În ziua de joi, 25 mai 2017, Facultatea de Căi Ferate Drumuri şi Poduri în parteneriat cu Asociația Națională a Recrutorilor, va găzdui un eveniment dedicat consilierii şi orientării în carieră a absolvenților noştri.

Evenimentul va avea loc la sediul Facultății, situată în complexul Universității Tehnice de Construcții Bucureşti, B-dul Lacul Tei nr. 124, Sector2, între orele 10.00-16.00, şi va fi dedicat dezbaterilor pe tema integrării absolvenților pe piața muncii şi oportunităților în carieră.

Salonul va permite tuturor celor interesați, contactul cu resurse din domeniile de educație şi carieră, precum şi discuții față în față cu reprezentanții acestora. Este o ocazie unică de a descoperi şi explora opțiuni nelimitate de formare şi locuri de muncă disponibile.

 

Citește mai departe
BD HR SUMMIT 2017 – discount 10%

 

BD HR SUMMIT 2017, cel mai important eveniment de HR din Romania, va avea loc în 25-26 maila Palatul Regal, in BucurestiBD HR SUMMIT 2017, organizat sub egida Business Days si Academia de HR, va fi un eveniment cu mult conținut de calitate si va aborda cele mai actuale teme ale HR-ului modern! In cadrul evenimentului vor conferenția peste 30 de speakeri de top, naționali și internaționali, manageri si experti, in 4 sesiuni plenare  si 3 masterclass-uri. 

Dintre speakerii invitati  ii amintim pe: Nigel Guenole (Goldsmith University of London), Jonathan Ferrar (fost Vicepresedinte de HR la IBM), Ann Swain ( nominalizata in top 50 Global Most influential women in Staffing), Lucy Adams (fost HR Director la BBC), Jaap Hoekstra (CEO Kilpatrick Group), Luke Fisher​ (Ceo&Founder la ThanksBox), Murat Ayberk (Amrop Jenewein).

Ioana Marcu (HR Director Orange Romania), Roxana Tanase (HR Manager Microsoft Romania) si alti 18 manageri de HR de succes din Romania vin la BD HR SUMMIT! Pentru lista completa a speakerilor, va rugam sa accesati pagina online a evenimentului.

BD HR SUMMIT 2017 este cel mai important eveniment de HR din Romania si este dedicat atat tuturor specialistilor, profesionistilor si managerilor de HR, cat si antreprenorilor, managerilor si decidentilor de top. 

Gaseste solutii la problemele cu care te confrunti si descopera cele mai noi tendinte in atragerea si retinerea talentelor in companie, cum sa recrutezi eficient prin social media si care sunt cele mai noi inovatii in HR. 

Utilizeaza codul ANR10 si obtine reducerea de  10% pentru inscrierea la eveniment! Pentru participare, inscrierea se face pe site-ul evenimentului: https://www.businessdays.ro/Evenimente/BD-HR-SUMMIT-2017/Inscriere
INVITATIE EVENIMENT “BUNE PRACTICI IN H.R.” – ”POTENTIAL IN HR” – 17 MAI 2017 !!!

 

Asociația Națională a Recrutorilor împreună cu 4CAREER vă invită miercuri 17 Mai 2017 la masa rotundă de Bune Practici în H.R.” – Potential in HR, care va avea loc la București.

Subiect principal abordat: Potentialul in HR.

Data: 17 Mai 2017

vreau-sa-ma-inscriuLocatia: Hotel Marshal Garden – Adresa: Calea Dorobantilor Nr. 50B, București 

Zona: Piata Romana

Durata: 18:30 – 21:00 

Speakeri:

 

Corina NeaguFondator DARE

 

 

 

 

 

Simona Giosanu, Senior Consultant Great People Inside​

 

 

 

La eveniment vor fi discutate pe lângă tema propusă și alte provocări existente în domeniul H.R.

Particianti: doar persoane care activează sau vor să activeze în domeniul resurselor umane. 

Citește mai departe
CE VOR CANDIDATII DE LA RECRUTORI (SI NU LE SPUN LA INTERVIU)

 

Un articol de Laura Brînduşa Ciornei, H.R. Consultant

Intr-un articol de acum cateva luni vorbeam despre asteptarile recrutorilor de la candidati si despre cum ar trebui sa se poarte acestia din urma la un interviu, ca sa isi mareasca sansele de a obtine jobul. De data aceasta voi aduce in discutie acelasi subiect al asteptarilor, dar acum in oglinda, mai exact ce asteptari au candidatii de la recrutori. 

In orice situatie sociala de interactiune, ambele parti au asteptari vis-a-vis de comportamentul interlocutorului si de cum ar trebui sa fie tratat, iar in cazul unui interviu cutumele au fost cu atat mai discutate in ultimii ani, cu cat recrutarea a inceput sa se profesionalizeze, sa devina o meserie in sine. Pana a ajunge insa in postura de a-i intervieva pe altii, ai fost si tu – recrutor junior sau cu experienta – in postura de a fi intervievat. Mai mult de atat, cu siguranta vei mai fi candidat, intrucat probabilitatea de a avea acelasi loc de munca pana la pensie este foarte mica in zilele noastre.

Citește mai departe