Startul din cariera

 

Pornind de la ideea de a actiona concret impotriva exodului de creiere, in anul 2012, Asociatia Nationala a Recrutorilor a initiat un program special dedicat tinerilor absolventi de studii superioare aflati la inceput de cariera.

Acest program se adreseaza, in aceeasi masura, tinerilor si angajatorilor din mediul privat care cauta tineri pregatiti in domenii diferite, care sa contribuie la dezvoltarea business-ului si atingerea obiectivelor organizationale.

Scopul lui este de a facilita insertia tinerilor pe piata fortei de munca din Romania, conform pregatirii lor, oferind o alternativa fireasca la „solutia emigrarii”, prin:

–        identificarea tinerilor ambitiosi, cu initiativa si putere de munca, in centrele universitare din tara, partenere in program;

–        realizarea de intalniri de cunoastere, consiliere si orientare profesionala;

–        distribuirea CV-urilor celor inscrisi in program catre un numar de peste 300 de specialisti in resurse umane, aflati in reteaua A.N.R.;

–        recomandarea, cu titlu gratuit, catre angajatorii parteneri in program (companii cu domenii de activitate variate sau firme de consultanta in resurse umane).

Avantajele programului sunt:

–        identificarea rapida a oportunitatilor profesionale, prin intermediul retelei de specialisti HR ai A.N.R.;

–        posibilitatea de a descoperi joburi in companii care ofera sanse de perfectionare;

–        reducerea costurilor cu recrutarea si selectia de personal pentru companiile care angajeaza candidati propusi de A.N.R.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, vreti sa angajati, sau vreti sa promovati programul intr-un centru universitar, ne puteti deveni parteneri printr-un simplu mesaj la adresa office@recrutori.com

 

CSR PARTNER. "ABSOLVENTII DE AZI SPECIALISTII DE MAINE!". PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE FRANCIZA CLICK. AICI!!!

 

Va multumim in numele tuturor tinerilor din Romania !

 


Companii partenere:

 

 

Parteneri educationali: