Daruieste o Cariera!

 

 

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor se implica continuu in cresterea gradului de insertie a persoanelor pe piata muncii din Romania. STOP exodului de creiere!

Asociatia Nationala a Recrutorilor anunta lansare programului de sprijin si promovare a persoanelor care isi cauta un loc de munca.

In cadrul programului dorim sa crestem calitatea vietii persoanelor din Romania prin accesul mult mai facil la un interviu si un loc de munca. Astfel invitam persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca, sa ne transmita un CV la cariera@recrutori.com . La fel persoanele care au prieteni aflati in cautarea unui loc de munca  ii rugam sa ne transmita CV-ul acestora. Daca sunteti agenti economici si primiti pe adresa dumneavoastra de e-mail aplicanti care nu corespund cerintelor dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti acele CV-uri pentru a incerca sa facem noi ceva pentru ele si sa nu ramana doar simple e-mail-uri de “disperare”.

Toate CV-urile vor fi sortate GRATUIT de catre A.N.R si transmise partenerilor si membrilor nostrii care au pozitii deschise in domeniile de activitate ale aplicantilor.

Programul este unul 100 % GRATUIT!

I

nvitam COMPANIILE sa se inscrie in program printr-un simplu e-mail la cariera@recrutori.com in care sa ne precizeze domeniul de activitate in care au pozitii deschise si doresc sa primeasca aplicatii.

 

IMPLICA-TE !

 

PARTENERI

 

MPC este o companie de servicii profesionale care ajuta producatorii de bunuri de consum si firmele de retail sa isi atinga obiectivele de performanta. Realizam acest lucru exceland in urmatoarele domenii: 

– retail merchandising

– programe de mercantizare in echipe de impact

– mentenanta depozit

– cercetare de piata

– programe de Sales

Misiunea noastra este sa devenim un partener de incredere pentru clientii nostri. Aspiram sa fim cea mai buna companie de servicii business din industria bunurilor de larg consum prin livrarea de solutii personalizate si o executie impecabila.

Va invitam sa aplicati la:

http://www.anrjobs.ro/absolvent/joburi/vizualizare/95


 

Daniela Paun s-a alaturat proiectului si ne sustine gratuit prin:

–        Career Coaching (ajuta oamenii sa isi defineasca ce vor, ce le place, ce ii motiveaza si cum pot ajunge unde isi doresc);

–         Seminar pentru cei care sunt in cautarea jobului perfect, se numeste SUCCESUL – de la dorinta la actiune si cuprinde urmatoarele teme:

 – ce inseamna succesul si cum poate fi obtinut?

– cum functioneaza mintea?

– ce sunt crezurile si paradigmele, cum pot fi identificate si schimbate?

– ce este zona de confort, cat de mult stam in zona de confort si cum poate fi aceasta marita?

– ce este un obiectiv si cum se seteaza?

Adresa de email pentru inscrieri la seminar este danapaun1284@gmail.com