Employer Branding – Un loc de muncă de invitat

 

Discuța despre employer branding s-a mutat de la a face mai mult la CINE suntem și CUM facem acest lucru diferit. Pe 28 și 29 martie te așteptam la The Enviable Workplace – Un Loc de muncă de invidiat. Evenimentul are loc la Teatrul Elisabeta și este un dublu masterclass. Îi vei avea ca facilitatori pe Jorgen Sundberg și Andy Partridge, co-fondatori Link Humans.

Obiectivul este să înțelegem cum s-a schimbat lumea muncii și unde putem crea avantajul competitiv. Subiectele discutate sunt cultura organzațională, motivarea și implicarea angajatilor, și căutăm să răspundem întrebării cum creăm ambasadorilor de brand de angajator?

Primul masterclass este Engaging Millenials – facilitat de Andy Partridge și acoperă atât partea strategică de identificare, construire și comunicare a brandului de angajator cât și partea practică de utilizare a canalelor sociale potrivite pentru a atrage și păstra talentele în organizație.

Ziua a doua este dedicata subiectuui Employer Branding – masterclass susținut de Jorgen Sundberg, unde accentul va fi pus pe crearea EVP (Employer Value Proposition) și comunicării eficiente prin crearea de conținut.

Evenimentul este organizat de Learning Network în parteneriat cu OGI EUROPE. Biletele pot fi achizitionate pe www.learningnetwork.ro/employerbranding, iar folosind codul nostru promotional ai o reducere de 50 de Euro de la pretul de listă al biletelor: ANR50.